Goedkoop huis te koop in Denia Spanje

Objecten

Compare Properties Spain biedt u een breed scala aan onroerend goed te koop aan in Costa Blanca Noord. We dekken locaties zoals Denia, Javea, Moraira, Benissa Coast, Calpe, Albir, Altea, Jalon Valley, Orba Valley, Monte Pego, Els Poblets, Benitachell, Polop, Alfaz del Pi, La Nucia, La Xara, Jesus Pobre, enz. Neem de tijd om onze unieke catalogus met eigendommen te bekijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een woning vindt waar u verliefd op wordt.

Zijn gevonden 24 Aanbod

Geef niet op om te genieten van de prachtige stranden die de Costa Blanca u biedt, want we hebben een goedkope woning te koop in Denia, Spanje, ideaal voor u om uw huis te creëren.

Denia is een belangrijke stad aan de Costa Blanca Noord. Het heeft spectaculaire en gevarieerde stranden van goud en zacht zand of rots en wilde vegetatie.

Maar in ieder geval hebben ze allemaal de 'Blauwe Vlag', een jaarlijkse vermelding voor hun schone water, hun unieke omgeving en de diensten die u helpen de dag op het strand comfortabel en ontspannend te maken.

Het klimaat van Denia maakt het mogelijk om verschillende buitenactiviteiten te doen tijdens de winter, omdat de afwezigheid van regen je dagen helder en warm maakt.

Achter dit belangrijke stedelijke gebied ontspringt het Montgó-massief, uitgeroepen tot natuurpark vanwege de gevarieerde rijkdom aan dier- en plantensoorten.

Kunt u zich voorstellen dat u tijdens het ontspannen op het terras van uw villa van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee kunt genieten?

Misschien geeft u de voorkeur aan een appartement waar u gemakkelijk toegang heeft tot het strand? Als je een stedelijk persoon bent, zul je toch liever in de stedelijke kern wonen en genieten van alle diensten die Denia je biedt.


Wij bieden u een goedkope woning te koop in Denia, zodat u kunt genieten van de zon en de zee

Als u een goedkope woning wilt kopen in Denia, neem dan contact met ons op en wij bieden u een breed scala aan woningen.

Vertel ons hoe het huis is dat u wilt en wij zullen een profiel van uw ideale huis uitwerken.

We hebben prachtige bungalows met een gemeenschapsontwikkeling waar u gebruik kunt maken van hun gemeenschappelijke diensten, zoals parkeervoertuigen of tuinen.

Kun je je socializen met je nieuwe buren, terwijl je een ontspannende zonnebad neemt in het solarium van het zwembad?

Geniet van de zonnige winterdagen van de Costa Blanca van Spanje om een voortreffelijke barbecue te proeven in de tuin van uw nieuwe huis in het gezelschap van uw vrienden.

Maar in Denia heeft u ook alle diensten die u nodig heeft om comfortabel te leven. Je hebt een breed scala aan supermarkten, winkelcentra en winkels waar je alle items kunt kopen die je wilt.

Je hebt ook talloze restaurants waar je de exquise "Denia-garnaal" kunt proeven, een van de meest gewaardeerde visgerechten uit de Middellandse Zee of de traditionele "paella's".


Als u op zoek bent naar een goedkope woning te koop in Denia, Spanje, neem dan contact met ons op

Wacht niet langer en neem contact met ons op als u een goedkope woning wilt kopen in Denia, Spanje.

We hebben een uitstekend professioneel team dat u vriendelijk zal bijstaan. Je zult aangenaam verrast zijn door onze nabijheid en ervaring.

Bovendien helpen we u in uw taal zodat u geen communicatieproblemen hebt.

Onze makelaars hebben een geweldige voorbereiding en zullen al uw vragen beantwoorden over het kopen van een goedkope woning te koop in Denia, Spanje.

Om contact met ons op te nemen, kunt u het snelle contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar info@comparepropertiesspain.com en we zullen u zo snel mogelijk helpen.

U kunt ons ook bellen op (0034) 966 471 283 | (0034) 634 329 574.

Directeur

We staan u graag te woord en helpen u met het vinden van uw droomwoning! U kunt contact met ons opnemen via telefoon, text, email, of WhatsApp. We zijn bereikbaar op 034) 966 471 283 - (0034) 634 329 574. Indien u graag een email stuurt kan dit via info@comparepropertiesspain.com.



Onze omgeving

Costa Blanca Noord met betrekking tot de steden van Denia, Javea, Moraira, Benissa Costa, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, La Nucia, Polop, Jalon Valley, Orba Valley, Els Poblets, Monte Pego, Rafol D´Almunia, Pego,en de omliggende gebieden.

Zie grotere kaart

Onze partners

Rightmove overseas
asociación profesional de expertos inmobiliarios
Realtor
Idealista
Kyero